FAQ для афілійованих осіб

Що таке партнерська програма? Як вона працює?

Партнерська програма — це програма поділу доходів, де ви, партнер, залучаєте трафік до торговця, який є SmartWinners. Ми поділимося відсотком доходу, згенерованого будь-якими клієнтами, яких ви до нас направите, і ми також дамо вам комісію за реєстраційний внесок для нових клієнтів. Дізнайтеся більше

 

Хто може брати участь?

Неважливо, чи у вас великий авторитетний сайт, малий блог, ви ведете електронний бюлетень, використовуєте платний трафік, користуєтеся соціальними мережами, як Facebook, чи щось інше поміж цим. Ви можете стати партнером SmartWinners. Тож будь-хто може брати участь у нашій програмі.

 

Чи потрібно щось платити за участь?

Ні, участь у ��ашій програмі нічого не коштує. Це завжди буде абсолютно безкоштовно стати партнером SmartWinners.

 

Скільки я можу заробити і коли я отримаю виплату?

Ми пропонуємо конкурентоспроможну партнерську програму, і ваші доходи можуть варіюватися в залежності від ваших зусиль та продажів або лідів, які ви генеруєте. Ваша комісія зазвичай становить 20% від кожного продажу. Чим більше ви просуваєте і вища якість ваших рекомендацій, тим більше ви можете заробити.

Що стосується виплат, ми зазвичай платимо нашим партнерам щомісяця. В середньому, наші одноосібні партнери заробляють між $US10,000-15,000 / місяць. Виплати зазвичай здійснюються банківським переказом. Майте на увазі, що може бути мінімальний поріг, який вам потрібно досягти, перш ніж ми випустимо ваші заробітки. Цей поріг встановлено на рівні $100 для забезпечення ефективної обробки.

Якщо у вас є інші питання або вам потрібно більше деталей про нашу партнерську програму, запитайте сміливо. Ми тут, щоб підтримувати вас і допомогти максимізувати ваші заробітки як наш партнер.

 

Як відстежуються продажі?

Ваші продажі відстежуються за допомогою програмного забезпечення для відстеження партнерських програм. Ви отримаєте індивідуально закодоване партнерське посилання, яке ви можете використовувати для направлення клієнтів і партнерів на наш сайт. Ви отримаєте кредит за покупки, придбання та іншу діяльність партнерських продажів за партнерів, яких ви направили на основі цього відстежувального посилання.


Натисніть тут, щоб знайти ваше партнерське посилання



 

Comments are closed